Expert contabil autorizat dr. ec. Nicolae-Cristian Juscu-consultant fiscal

Brandul ExpertControl l-am infiintat in 2014 si am format o echipă profesionista, cu o experienta vasta in domeniul contabilitati si consultantei fiscale, prompta in efectuarea serviciilor si dedicata clientilor. Am crescut in dezvoltarea nostra datorita recomandarilor oferite de la clienti pentru  serviciile de foarta buna calitate realizate. Grija noastra este de a va sta aproape atunci cand aveti nevoie de noi! Va oferim sprijin, consultanta, solutii si idei in toate problemele pe care le aveti, pentru a reusi impreuna sa va crestem afacerea! Oferim servicii de cea mai buna calitate, de la infiintarea unei firme pana la inchiderea/lichidarea acesteia precum si servicii de contabilitate, salarizare personal, expertize contabile, expertize fiscale si extrajudiciare, rambursari de TVA, obtinere TVA la cerere, licitati electronice, obtinere numar EORI, fonduri europene, carduri DKV, obtinere Formular A1.

8Angajati
2Locatie
3500Clienti

Viziune

Stiinta este intr-o dezvoltare continua si rapida iar lumea evolueaza de la o zi la alta necontenit!
Echipa ExpertControl va tine pasul cu aceste transformari si vine cu solutii digitale integrate, optime pentru clientii nostri!

project-4

Misiunea noastra

Sa oferim servicii integrate 360° clientilor nostri pentru a ajuta la progresul lor cat si la dezvoltarea impreuna de noi proiecte.
Suntem la curent cu ultimele modificari legislative si oferim consultanta si sprijin clientilor nostri 24/24.

Valori

 • Orientare catre clienti - Ne asiguram de indeplinirea nevoilor clientilor, carora le oferim servicii de cea mai buna calitate.
 • Profesionalism - Suntem interesati permanent de autodezvoltare, de promovarea ideilor noi, de impartasirea celor mai bune practici si de dezvoltarea unei echipe performante.
 • Promptitudine - Suntem la zi cu toate!
 • Incredere - Va reprezentam in fata organelor de control.
 • Continuitate - Fara intreruperi si acces la informatii non-stop.
Consultanta de specialitate
Solutii excelente
Punctualitate
Preturi fara concurenta
ExpertControl

Echipa profesionista

Fiecare membru din echipa a absolvit studii superioare de profil, cursuri de specialitate detinand o experienta practica indelungata.  In plus fata de acestea, ne dorim sa ne dezvoltam cunostintele si abilitatile si participam continu la cursuri noi in domeniul nostru de activitate.                                                                               Aceste atuuri sustin faptul ca noi suntem cea mai buna alegere pentru dumneavoastra!

Echipa ExpertControl - expert contabil Gorj

Hai sa discutam!

Va stam la dispozitie cu informatii si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra cu privire la serviciile noastre.


  Daca va doriti ca firma dumneavoastra sa se dezvolte si sa beneficieze de cele mai bune servicii, ExpertControl este cea mai buna solutie.
  Veti avea parte de consultanta fiscala 24/24 si servicii de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.
  Succesul tau e datoria noastra.
  Apeleaza la noi!

  ADRESA

  TARGU JIU, STR. AMARADIA, NR. 24, JUDETUL GORJ, C.I.F. 32575147

  TELEFON

  0763 701 111
  0740 223 821

  EMAIL

  birou@expertcontrol.ro