Str. Amaradia, nr. 24, Targu Jiu, Gorj 0763 701 111

Servicii oferite de ExpertControl

Brandul ExpertControl l-am infiintat in 2014 si am format o echipă profesionista, cu o experienta vasta in domeniul contabilitati si consultantei fiscale, prompta in efectuarea serviciilor si dedicata clientilor. Am crescut in dezvoltarea nostra datorita recomandarilor oferite de la clienti pentru  serviciile de foarta buna calitate realizate. Grija noastra este de a va sta aproape atunci cand aveti nevoie de noi! Va oferim sprijin, consultanta, solutii si idei in toate problemele pe care le aveti, pentru a reusi impreuna sa va crestem afacerea! Oferim servicii de cea mai buna calitate, de la infiintarea unei firme pana la inchiderea/lichidarea acesteia precum si servicii de contabilitate, salarizare personal, expertize contabile, expertize fiscale si extrajudiciare, rambursari de TVA, obtinere TVA la cerere, licitati electronice, obtinere numar EORI, fonduri europene, carduri DKV, obtinere Formular A1.

Obtinere Formular A1

LUCRATORI DETASATI – CE TREBUIE SA CUNOASTETI Angajatorul dumneavoastra va poate trimite sa lucrati temporar in alta tara din UE. In aceasta perioada, veti primi statutul de lucrator detasat si veti beneficia partial de conditiile de lucru si de drepturile pe care le au lucratorii din tara-gazda pana in momentul in care se termina detasarea. OBTINEREA FORMULARULUI A1 Formularul A1 …

Calcul Pensii

-TIPURI DE PENSIE
-PENSIA COMUNITARĂ

Contabilitate comert Amazon

Vinzi marfa pe Amazon si nu ai idee despre contabilitatea si fiscalitatea romaneasca?
Apeland la noi iti oferim cele mai bune servicii contabile!

Documentatie FONDURI EUROPENE

Intocmim documentatie FONDURI EUROPENE pentru:
-PNDR 2014-2020;
-POS DRU;
-POS CCE;
-POAT.

Obtinere TVA la cerere

Intocmim documentatia pentru obtinerea TVA la cerere pentru firmele nou infiintate, in actuala legislatie cu o sansa de reusiti de 99%.

Lichidari voluntare

Intocmim bilanturi de lichidare voluntara si ne ocupam de depunerea intregii documentatii la Oficiul Registrului Comertului.

Servicii de verificare personal

Client sub acoperire – Se pot face evaluari ale personalului dumneavoastra din punctele de lucru fara ca acestia sa stie, pe diferite obiective

Cursuri pentru angajatii firmei dumneavoastra

Cursuri privind intocmirea si utilizarea documentelor.
Cursuri de prezentare a contraventiilor

Reprezentare in fata organelor de control

Servicii de reprezentare in fata organelor de control:
pentru a nu suporta presiunea psihica si de a nu semna documente de care nu aveti cunostinta;
….

Infiintari firme

Redactarea si atestarea actelor necesare infiintarii firmei, precum si pregatirea dosarului pentru depunerea la Registrul Comertului, obtinerea rezervarii de denumire a societatii, depunerea capitalului social la banca, depunerea actelor la Registrul Comertului, reprezentarea in fata judecatorului delegat, ridicarea actelor de la Registrul Comertului.

Consultanta pentru licitatii

Ne ocupam de intocmirea dosarului pentru participarea la licitatii publice, asigurand consultanta de specialitate. De asemenea urmarim si accesam paginile de specialitate pentru participarea la un profil anume de licitatie publica.

Card DKV si recuperare T.V.A.

DKV CARD este cardul de combustibil pentru cea mai mare retea de aprovizionare din bransa, avantajos pentru toata Europa, cu peste 80 de ani de experienta!

Obtinerea formularului portabil A1

Formularul A1 este un document folosit in Uniunea Europeana care atesta afilierea unui lucrator detasat intr-un alt stat membru U.E. la sistemul de asigurari sociale din tara de origine.

Contabilitate primara

intocmirea facturilor catre clienti;
intocmirea notelor de intrare-receptie;
intocmirea dispozitiilor de incasari/plati;
intocmirea registrului de casa, registrului de incasari si plati si a raportului de gestiune;

Consultanta fiscala

Aveti o problema in domeniul dumneavoastra de activitate si nu gasiti solutia?
Vom gasi impreuna cea mai buna rezolvare pentru unul din urmatoarele domenii:

Expertiza contabila

Expertizele contabile sunt mijloace de proba utilizabile in rezolvarea unor cauze care necesita cunostinte de stricta specialitate din partea unor persoane care au calitatea de expert contabil.

Expertiza fiscala

Expertizele fiscale judiciare constituie singurele mijloace de proba in justitie, avand ca scop principal atat stabilirea adevarului, cat si solutionarea justa a cauzelor aflate in faza de cercetare sau de judecata.

Salarizare personal

intocmirea pentru fiecare salariat in parte a contractelor de munca, a actelor aditionale;
depunerea documentatiei la I.T.M. si obtinerea parolei de acces la REVISAL;
obtinearea vizei de la A.J.O.F.M. pentru fiecare salariat in parte;
operare in timp util a REVISAL;

Evaluari mobiliare si imobiliare

Pentru a beneficia de valoarea estimata a unei proprietati imobiliare – pentru diverse scopuri, cum ar fi: tranzactii ce implica transferuri ale dreptului de proprietate, evaluari pentru garantii bancare imobiliare si ipotecare, evaluari de proprietati aflate in litigiu …

Evaluare risc fiscal

Fiscul selecteaza contribuabilii pentru inspectia fiscala pe baza unei analize de risc, fiind un proces de evaluare permanent, astfel incat si criteriile pot fi schimbate pe parcurs. Modul de selectare al firmelor verificate si criteriile exacte care fac obiectul analizei de risc sunt stabilite de catre organele fiscale competente.

Consultanta obtinere credite

Echipa noastra de profesionisti te va ajuta sa obtii foarte repede unul dintre urmatoarele tipuri de credite:
-Credite pentru IMM-uri;
-Credite auto;
-Credite pentru nevoie personale;
-Carduri.

Expert contabil cluj

Cu siguranta ai auzit o multe de sfaturi de inceput, atunci cand ai decis ca a venit momentul ca sa iti deschizi o firma. Insa, cum bine stim, alegerea unui personal de inalta calitate este decisiv pentru afacerea noastra.

Open chat
1
Bună ziua! ????
Aveți nevoie de ajutor?