Str. Amaradia, nr. 24, Targu Jiu, Gorj 0763 701 111

Start-Up Nation 2019

Start-up nation 2020 - firma contabilitate cluj

Doi oficiali ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri au declarat, joi, la Bucuresti, ca statul va demara o a treia editie a programului Start-Up Nation, prin care firmele noi pot obtine fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare, noua sesiune de inscriere urmind sa demareze pana la finalul anului 2019.

Start-Up Nation o sa inceapa inainte de decembrie. De data aceasta va fi un program de succes, asa cum se stie el ca este de succes. Editia a treia a programului va incepe pana la finele anului acesta, dar doar in ceea ce priveste inscrierea proiectelor. Verificarea, contractarea si implementarea lor va incepe in 2020, pentru ca bugetul nostru e bugetul statului, Ministerul de Finante este cel care ne da sau ne ia bani si a zis ca la anul o sa ne dea banii cum ne-a dat si pana acum si o sa-l implementam, a declarat secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri Paula Pirvanescu.

Ea a precizat ca statul intentioneaza sa elimine restrictiile din editia 2018-2019 care au exclus practic de la finantare antreprenorii din Bucuresti si judetele Ilfov si Cluj.

Start-Up Nation o sa fie pentru toata lumea. Terminam cu disparitatile astea regionale, pentru ca oricum in 2018 nu am avut succes cu ele, au fost o incercare nereusita, din punctul meu de vedere. Incercarea noastra nu a redus disparitatile regionale, a spus secretarul de stat.

O alta modificare avuta in vedere este scaderea ca importanta la punctaj a numarului mare de locuri de munca nou-create.

„Noi dam punctaj pentru tot ce inseamna partea de automatizare, dar noi vrem sa cream si locuri de munca. Deci se va elimina aceasta idee si cei care au avut-o pana acum trebuie sa si-o elimine cu totul, pentru ca nu poti sa-ti automatizezi unitatea de productie si sa creezi 20 de locuri de munca, a mai spus Pirvanescu.

Si directorul Directiei pentru IMM din minister, Adrian Panait, cel care coordoneaza programul Start-Up Nation din punt de vedere tehnic, a spus ca va trebui sa scada importanta crearii unui numar mare de locuri de munca.

Dorinta conducerii este de a mai lansa o sesiune in decembrie. De asta ne pregatim acum, mai facem un consiliu consultativ unde o sa discutam. Invit pe toata lumea sa-mi trimita idei de modificare a punctajului. Acum, in 2019, suntem intr-o situatie in care nu e atat de usor sa gasesti angajati, iar rata somajului este foarte buna. Deci impreuna va trebui sa gandim modificarile pentru sesiunile viitoare. Propunerile deja adunate de noi sunt de a duce acest criteriu de locuri de munca din primul loc, a spus Panait.

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi
 • Este foarte bun expert in contabilitate

  documentul - documentul A1 lucratori in constructii - Contabilitate comert Amazon - Contabilitate Amazon
  Cana Ionel
  Facebook
 • Profesionalism, seriozitate, experienta, promptitudine, amabilitate,respect fata de colaboratori!

  document a1 - documentul portabil a1 transportatori - Contabilitate comert Amazon - Contabilitate Amazon
  Valeria Cotocu
  Facebook
 • Dl Juscu este un profesionist in tot ceea ce face! Este inovator, cu idei grozave si cu solutii la absolut orice problema!

  Contabilitate comert Amazon - Contabilitate Amazon
  Danau Alina
  Facebook
 • Seriozitate ,profesionalism , maximă disponibilitate , iar dacă aveți nevoie de consultanță în ceea ce privește întocmirea dosarelor pentru obținerea de fonduri europene, sunteți în locul potrivit!!!

  Costi Luci Calin
  Facebook
 • Am fost plăcut impresionată de toată echipa. Sunt foarte atenți la detalii.
  O echipă extraordinară! Profesionalism, seriozitate, calitate!

  document a1 - formular a1 transportatori
  Gabriela Andreea
  Facebook
 • Am o societate de transport rutier mărfuri și echipa Juscu Cristian m-a ajutat foarte mult în toate demersurile întreprinse de-a lungul activitaţii. Recomand cu încredere ! Mulţumesc !

  Consultanta pentru obtinere credite
  Mihai-Costel Nitu
  Facebook
Chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Expert Control Juscu
Salut! 👋
Cu ce putem sa te ajutam?