Str. Amaradia, nr. 24, Targu Jiu, Gorj 0763 701 111

Despre noi

Brandul ExpertControl a fost infiintat in 2014 si am format o echipă profesionista, cu experienta vasta in domeniul contabilitatii si consultantei fiscale, care sa asigure servicii personalizate clientilor sai, cu promptitudine si acuratete. Am crezut in dezvoltarea noastra, atat datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, dar si multumita recomandarilor oferite de la clientii nostri ca raspuns la serviciile de consultanta contabila de buna calitate oferite. Preocuparea noastra dintotdeauna a fost sa fim alaturi de dumneavoastra in orice etapa a activitatii firmei pe care o reprezentati, dar mai ales atunci cand realizati ca problemele contabile, fiscale si de reprezentare in fata organelor de control va depasesc sau va pot pune intr-o situatie dificila si aveti cea mai mare nevoie de noi!

Nicolae-Cristian-Juscu-Consultant-fiscal-expert-contabil
Nicolae-Cristian Juscu
Consultant fiscal

Va oferim consultanta, solutii si idei in toate problemele fiscale sau de alta natura cu care se confrunta firma dumneavoastra, pentru ca impreuna sa reusim si afacerea dumneavoastra sa atinga potentialul maxim! Oferim servicii de cea mai buna calitate, de la infiintarea unei firme pana la inchiderea/lichidarea acesteia precum si servicii de contabilitate, salarizare personal, expertize contabile, expertize fiscale si extrajudiciare, rambursari de TVA, obtinere TVA la cerere, licitati electronice, obtinere numar EORI, fonduri europene, carduri DKV, obtinere Formular A1.

Experienta

Succesele noastre
0%
Feedback pozitiv
0+
Dosare rezolvate
0+
Dosare noi

Viziune

Stiinta este intr-o dezvoltare continua si rapida iar lumea evolueaza de la o zi la alta necontenit!
Echipa ExpertControl va tine pasul cu aceste transformari si vine cu solutii digitale integrate, optime pentru clientii nostri!

Misiunea noastra

Sa oferim servicii integrate 360° clientilor nostri pentru a ajuta la progresul lor cat si la dezvoltarea impreuna de noi proiecte.
Suntem la curent cu ultimele modificari legislative si oferim consultanta si sprijin clientilor nostri 24/24.

Valori

  • Profesionalism - Suntem interesati permanent de autodezvoltare, de promovarea ideilor noi, de impartasirea celor mai bune practici si de dezvoltarea unei echipe performante.
  • Promptitudine - Suntem la zi cu toate!
  • Continuitate - Fara intreruperi si acces la informatii non-stop.
  • Orientare catre clienti - Ne asiguram de indeplinirea nevoilor clientilor, carora le oferim servicii de cea mai buna calitate.
  • Incredere - Va reprezentam in fata organelor de control.

Consultanta de specialitate

Solutii
excelente

Punctualitate
si experienta

Preturi fara concurenta

ExpertControl

Echipa profesionista

Fiecare membru din echipa a absolvit studii superioare de profil, cursuri de specialitate detinand o experienta practica indelungata.  In plus fata de acestea, ne dorim sa ne dezvoltam cunostintele si abilitatile si participam continu la cursuri noi in domeniul nostru de activitate.                                                                           

Aceste atuuri sustin faptul ca noi suntem cea mai buna alegere pentru dumneavoastra!

 

Ne dorim sa fim pentru dumneavoastra un partener de nadejde in drumul catre succes!
Cu stima,
Cristi Juscu,
Founder

Chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Expert Control Juscu
Salut! 👋
Cu ce putem sa te ajutam?