Str. Amaradia, nr. 24, Targu Jiu, Gorj 0763 701 111
 

Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, in momentul in care doriti sa efectuati operatiuni de vamuire (import/export) aveti nevoie de numarul EORI (Numarul de Inregistrare si Identificare a Operatorilor Economici).

Noi, ExpertControl va putem ajuta sa obtineti acest numar fara ca dumneavoastra sa depuneti cel mai mic efort.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. +40 0763.70.11.11

Ce este numarul EORI?

 Numarul EORI este un numar unic in Uniunea Europeana, pe care autoritatile vamale sau alte autoritati desemnate de catre statele membre il atribuie operatorilor economici si altor persoane interesate, in scopul utilizarii acestuia la toate operatiunile vamale derulate de posesorii codului EORI pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

Cine este obligat sa obtina numarul EORI?

  • operatorii economici (persoanele care, in cadrul activitatilor lor profesionale, exercita activitati reglementate de legislatia vamala, cum ar fi operatiunile de import, export, tranzit, depozitare, reprezentare, precum si operaţiuni prealabile sosirii/plecarii marfurilor care se introduc/scot de pe teritoriul Comunitatii); 
  • persoanele, altele decat operatorii economici, care introduc/scot marfuri in/din Uniunea Europeana. 

Obtinerea numarul EORI

Procedura obtinerii numarului EORI nu este chiar simpla, deoarece necesita depunerea unei solicitări de obtinere a numărului EORI atat online, cat si prin posta. Aceasta solicitare trebuie adresata directiei regionala vamala si insotita, de asemenea, de alte documente.

Va garantam obtinerea numarului EORI intr-un timp foarte scurt!

Contactati-ne pentru a beneficia de servicii la cele mai inalte standarde!

 

Leave a Reply

Chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Expert Control Juscu
Salut! 👋
Cu ce putem sa te ajutam?