Str. Amaradia, nr. 24, Targu Jiu, Gorj 0763 701 111
Start-up nation 2019 - firma contabilitate cluj

Cand se va lansa Start Up Nation 2018?

In data de 01.10.2018 a fost publicat in dezbatere publica pe pagina Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat proiectul ordonantei de urgenta in vederea deschiderii programului Start Up Nation 2018, asa cum relateaza ExpertControl!

ExpertControl ne spune ca noutatea aparuta anul acesta este faptul ca se pune accent pe angajarea de someri si crearea de afaceri in judetele slab dezvoltate in domeniul privat.  

Sunt de asemenea avantajati si antreprenorii debutanti in noua formula a Start-Up Nation 2018.

Productia si serviciile vor primi anul acesta 30 de puncte!

De asemenea, o alta noutate este acordarea unui avans de 30% din suma totala aprobata in urma unei solicitari a beneficiarului!

Cine sunt beneficiarii programului Start Up Nation 2018!

Toate firmele infiintate dupa ianuarie 2017 pot aplica la programul Start-Up Nation 2018 anul acesta, inclusiv cele care anul trecut au depus si nu au fost selectionate.

Pentru firmele interesate care doresc sa aplice la programul Start Up Nation 2018 anul acesta va asteptam cu o consultatie gratuita in vederea scrieri isi depunerii proiectului, iar pentru mai multe detalii dati click pe AICI si va vom raspunde imediat!

Ce sume pot fi obtinute?

Beneficiarii pot obtine pana la 44.000 euro sume nerambursabile pe diferite cheltuieli eligibile.

Daca doriti sa consultati si sa descarcati proiectul ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta nr. 10/2017 pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, cu modificarile si completarile ulterioare apasati pe DESCARCA PROIECTUL si puteti sa transmiteti sugesti la adresele office@imm.gov.ro si directia.imm@imm.gov.ro.

 

 
Chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Expert Control Juscu
Salut! 👋
Cu ce putem sa te ajutam?