Str. Amaradia, nr. 24, Targu Jiu, Gorj 0763 701 111
contabilitate amazon - servicii contabile amazon

Apelarea la un specialist-solutii sigure!

Folosirea unui program de contabilitate Amazon asigura un start facil si lipsit de complicatii. In primul rand, experienta specialistului in relatia cu organismele de control financiar fiscal ajuta la implementarea modificarilor legislative, minimizeaza taxele si impozitele si maximizeaza profitul firmei.

Ce trebuie sa cautam la specialistul in contabilitate Amazon?

Acesta ofera solutii financiare personalizate pentru nevoile societatii, oferind servicii complete, iar firma va beneficia de experienta unei echipe de specialisti competenti, cu o experienta relevanta in servicii de contabilitate. Aceasta va efectua rapoarte periodice privind stocurile, veniturile, cheltuielile, va face previziuni pe termen lung privind optimizarea profitului.

De ce o contabilitate electronica-soft specializat!

Pentru ca vanzarea pe Amazon se face toata electronic. Sunt rapoarte emise lunar din seller central amazon care nu pot fi prelucrate decat electronic.

Pentru ca sunt sute de facturi emise lunar care daca nu le incarci electronic nu vei putea sa dai mai departe niciodata situatii clar si rapide despre starea firmei.

Pentru ca suntem in era vitezei si timpul inseamna bani!

Pentru ca daca nu esti conectat electronic la contul de seller Amazon nu vei putea niciodata sa tii contabilitatea in timp real.

 

Avantajele contabilizarii de catre un specialist contabil Amazon!

Care sunt avantajele contabilizarii de catre un specialist contabil Amazon ce are cunostiintele si softurile necesare:

 • Acesta te va consilia de la infiintarea firmei specializata in comert pe Amazon, deschiderea conturilor pana la aducerea marfii din China in depozitele SUA;
 • Va acorda asistenta de specialitate privind organizarea si tinerea contabilitatii pe Amazon;
 • Va efectua analize economico-financiare pe baza softurilor integrate de contabilitate;
 • Iti va explica fiecare termen fiscal incepand de la codul de TVA pana la inregistrarea pe sellercentral.
 • Iti va furniza in timp real situatia stocului precum si situatia profitului firmei;
 • Iti va acorda sprijin de specialitate pentru intocmirea contractelor de achizitie a marfii China si pana la exportul lor in SUA;

Calitatile specialistului in contabilitate Amazon!

Care sunt calitatile specialistului in contabilitate Amazon?

 • Claritatea si transparenta: un contabil bun va fi capabil sa poata explica in termeni simpli, cu claritate, mecanismele contabile si va oferi transparenta permanenta in activitatile desfasurate. Acest lucru presupune depunerea la timp a declaratiilor fiscale, efectuarea de analize financiare ale activitatii, acesta va anticipa anumite taxe de plata, va consulta in permanenta inainte de a lua decizii, si va anticipa impactul unor masuri fiscale noi.
 • Confidentialitatea: specialistul in contabilitate Amazon realizeaza riscurile divulgarii secretului produselor pe care clientul sau le comercializeaza si ca atare stipuleaza in contractul de prestari servicii confidentialitatea comerciala.  Astfel clientul va sta linistit ca produsele sale nu vor fi communicate catre alti clienti concurenti. 
 • Comunicarea: Speciliastul in contabilitatea Amazon va informa cu privire la indeplinirea tuturor indatoririlor fiscale.
 • Continuitatea: specialistul Amazon trebuie sa iti asigure o continuitate a serviciilor prestate, respectiv sa se angajeze sa presteze aceste servicii pe o perioada mai lunga de timp, pentru a se evita situatia schimbarii frecvente a contabilului.
 • Asumarea responsabilitatii: un specialist in contabilitate Amazon trebuie sa isi asume responsabilitatea privind serviciile prestate.
 • Asistenta: in cazul unui control din partea diverselor institutii si in special ANAF, specialistul in contabilitate trebuie sa fie prezent.
 • Utilizarea unui soft specializat Amazon: Folosirea unui soft de contabilitate este necesara pentru un calcul exact al rezultatului financiar . In acest mod, se reduce timpul de procesare al informatiilor, se pastrareaza toate informatiile si se genereaza rapoartele fiscale.

Pe ce se bazeaza afacerea Amazon?

Afacerea Amazon se bazeaza pe imbunatatirea produselor care deja sunt vandute de alti seller-i Amazon si totodata  aducand ceva unic la acestea vei avea garantia succesului.

 

Leave a Reply

Chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Expert Control Juscu
Salut! 👋
Cu ce putem sa te ajutam?